Nieuws / Berichten

15-02-2018
Lammetjesdag in Middelburg
Lammetjesdag in Middelburg

Op zaterdag 24 februari wordt door ons weer de jaarlijkse lammetjesdag georganiseerd. De schapenstal bevindt zich aan het Laurens Stommespad nr. 8, in Middelburg (achter de Griffioenwijk). De dag duurt van 11.00 hr. tot 16.00 hr.

In de stal zijn ruim 650 lammetjes geboren. De lammetjes springen vrolijk rond en iedereen mag ze naar hartenlust knuffelen.

Verder is er koffie, thee, chocolademelk, appelsap en erwtensoep te verkrijgen.

De toegang is gratis.

27-12-2017
Nieuwjaarswandeling met de schapen.
Nieuwjaarswandeling met de schapen.

Nooit eerder vertoond, met 525 schapen door Middelburg!

 

Op dinsdag 2 Januari 2018, brengen we de schapen naar de stal.

 

Tussen Gapinge en Middelburg grazen 3 van onze schaapskudden, in totaal ruim 520 schapen.

Om ongeveer 9.30 hr. verzamelen we de schapen op de splitsing bij kaasboerderij Schellach, (hoek Prooijenseweg en Golsteinseweg).

Hiervandaan lopen we met de schapen via de Prooijense weg, door het tunneltje onderdoor de N57, langs de sportvelden van Zeelandia, naar de Brigdamse weg. Daarna een klein stukje over de Noordweg, naar de President Rooseveltlaan. Bij de stoplichten steken we over en via de Laan de Verenigde Naties en de Europalaan komen we rond 11.00 hr aan in de stal, aan het Laurens Stommespad nr. 8 in Middelburg.

Iedereen mag meelopen met de kudde. Ook kan een kijkje genomen worden in de stal.

Daar is erwtensoep, warme chocomel en koffie of thee te verkrijgen. Toegang is gratis.

 

27-12-2017
Groene innovatieprijs Gemeente Veere.
Groene innovatieprijs Gemeente Veere.

De uitreiking van de groene innovatieprijs van de gemeente Veere was op woensdag 20 December. het was een leuke avond maar helaas hebben we niet gewonnen. Gefeliciteerd Familie Treur uit Meliskerke.

18-12-2017
Groene innovatieprijs Gemeente Veere.

We zijn genomineerd voor de groene innovatie prijs 2017, van de gemeente Veere. Aanstaande woensdagavond wordt de winnaar bekendgemaakt. Spannend! zie https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.veere.nl%2Finwoners%2Fnieuws_48119%2Fitem%2Fgroene-innovatieprijs-gemeente-veere