Nieuws / Berichten archief 2018

20-05-2018

Wandeling naar Burgh op Schouwen

Wandeling naar Burgh op Schouwen

Op derde pinkster, dinsdag 22 mei, beginnen we weer met de schapenbegrazingbegrazing in de Zeepe duinen. We lopen met een schaapskudde vanaf de Kampweg naar de ingang van de Zeepe duinen aan de Zandstraat. Om 11.30 verzamelen we de schapen ter hoogte van de parkeerplaats aan de Kampweg en lopen dan naar de Steenweg. We vervolgen onze weg over de Lageweg en steken de Kraaijensteinweg over naar de Hogeweg. Net voor de Burghsering slaan we linksaf de Zandstraat in. De totale wandeling is bijna 3,5 km en iedereen mag meelopen. U ziet de honden aan het werk, onderweg en bij aankomst vertellen de herders wat over de schapen en het ecologisch beheer. Een leuke activiteit voor u en de kinderen. Deelname is gratis. 

15-02-2018

Lammetjesdag in Middelburg

Lammetjesdag in Middelburg

Op zaterdag 24 februari wordt door ons weer de jaarlijkse lammetjesdag georganiseerd. De schapenstal bevindt zich aan het Laurens Stommespad nr. 8, in Middelburg (achter de Griffioenwijk). De dag duurt van 11.00 hr. tot 16.00 hr.

In de stal zijn ruim 650 lammetjes geboren. De lammetjes springen vrolijk rond en iedereen mag ze naar hartenlust knuffelen.

Verder is er koffie, thee, chocolademelk, appelsap en erwtensoep te verkrijgen.

De toegang is gratis.